Ιατρείο

Επιστρέφοντας από τη μετεκπαίδευσή μου στο εξωτερικό, πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να δημιουργήσω το δικό μου επαγγελματικό χώρο, Ο Δρ Βασίλειος Κ.Φωτόπουλοςστον οποίο θα προσέδιδα όλα εκείνα τα στοιχεία που θα ήθελα να συναντήσω μπαίνοντας κι εγώ ως ασθενής σε ένα ιατρείο.
Η ηρεμία που αποπνέει ο χώρος είναι το πρώτο στοιχείο που θα αναζητήσει ο ασθενής που θα ζητήσει τη βοήθεια από το γιατρό.
Στη συνέχεια, η λειτουργικότητα του χώρου, με παρανομαστή πάντα την άνετη παραμονή του ασθενούς τόσο στο χώρο αναμονής, όσο και στο γραφείο ή το εξεταστήριο, είναι απαραίτητο στοιχείο για να δημιουργηθεί η σχέση εμπιστοσύνης. 
Και τέλος, η επαγγελματική συνείδηση του ιατρού, σε συνδυασμό με την επιστημονική του οντότητα και την αγάπη του για το λειτούργημα που υπηρετεί, συνθέτουν ένα σύνολο που ως στόχο έχει την όσο το δυνατόν επαρκέστερη αντιμετώπιση του προβλήματος του ασθενούς.
Πιστός στα ανωτέρω, με μεράκι και αγάπη για το λειτούργημα του ιατρού, δημιούργησα το 2010 τον επαγγελματικό μου χώρο στην οδό Α.Παπανδρέου 18 και Μεταξά στη Γλυφάδα (τηλ.: 2109681781).
Με την πάροδο του χρόνου και με την εμπιστοσύνη των ασθενών μου από όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, κατέστη επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας και δεύτερου ιατρείου στο κέντρο των Αθηνών. Έτσι από τον Ιανουάριο του 2015 λειτουργεί παράλληλα και το δεύτερο ιατρείο μου, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 98Α στην Αθήνα, απέναντι από την πλατεία Μαβίλη (τηλ.: 210 7793973). Επίσης, διατηρώ τη δυνατότητα εξέτασης ασθενών τις πρωϊνές ώρες στο προσωπικό μου γραφείο, εντός του νοσοκομείου "Υγεία" (Ερυθρού Σταυρού 9, 4ος όροφος, γραφείο 5, τηλ.: 210 6867000 και 2106867305).